Nyheter

Senaste inlägg

Krav Maga Uppvisning och träning

Krav Maga uppvisning och träning (alla intresserade med och pröva på Krav Maga) https://jakobsdagar.fi/event/6085/
Read More

Spine of Warrior – Movement workshop med Kaide Bärlund

22.9.2018 ordnar vi en Spine of Warrior - Movement workshop med Kaide Bärlund. Pris 20 € FEKM medlemmar (och grundkursare) 25 € andra Registrering: https://goo.gl/forms/AwjTahPlyJWuPa0l1 MOVEMENT Me kaikki liikumme päivittäin, joko urheilun muodossa tai vastaten jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Kyykimme, taivumme, kierrymme, työnnämme, vedämme, ryömimme, kävelemme, juoksemme, hyppäämme, kiipeämme,
Read More

PKMI Sommarläger @ Merilä

PKMI KRAV MAGA SOMMARLÄGER I JAKOBSTAD 26.-27.5.2018 LÖ-SÖ 26.-27.5.2018 (Ari Kangas, 4. Dan och andra krav maga instruktörer) Bilder från evenemanget: https://www.facebook.com/pg/Krav.Maga.PKMI/photos/?tab=album&album_id=2012844935423828 Tider: Se lägerreklam Utrustning: Inne- och uteträningskläder, -utrustning och -skor Pris: 140 € (träning, övernattning och mat ingår), 70 € träning (Lö-Sö), 45 € träning en dag (Lö/Sö) Plats: Merilä lägergård, Pörkenäsvägen 581, 68620
Read More

Spine of Warrior – Movement workshop med Kaide Bärlund

22.9.2018 ordnar vi en Spine of Warrior – Movement workshop med Kaide Bärlund.

Pris

  • 20 € FEKM medlemmar (och grundkursare)
  • 25 € andra

Registrering: https://goo.gl/forms/AwjTahPlyJWuPa0l1

MOVEMENT Me kaikki liikumme päivittäin, joko urheilun muodossa tai vastaten jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Kyykimme, taivumme, kierrymme, työnnämme, vedämme, ryömimme, kävelemme, juoksemme, hyppäämme, kiipeämme, heitämme, poimimme, kuljetamme jne. Mutta kuinka kivuttomasti, vapaasti ja hengästymättä?

MOVEMENT-workshopissa saat yleiskatsauksen Movement -kulttuuriin ja kehität liikkuvuuden ja kehonhallinnan tärkeimpiä osa-alueita. Harjoittelun aikana työskentelet aivan uudella tavalla mm. selkärangan, nivelten ja jänteiden sekä lihasten ja oman hengityksen kanssa, muokaten mieltäsi ja kehoasi kokonaisvaltaisesti terveemmäksi, vahvemmaksi ja jäntevämmäksi liikkujaksi. Tulet saamaan notkeutta ja voimaa ja löytämään lihaksia joita et tiennyt sinulla olevan.

Movement-harjoitukset koostuvat mm. kyykystä ja sen eri variaatioista, sillasta, hengitys- ja rentousharjoituksista, sekä dynaamisesta venyttelystä. Harjoitteet auttavat sinua palauttamaan takaisin lapsuutesi liikkuvaisen henkilön, joka seikkailee, leikkii ja on vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ilman sidottuja liikeratoja. Kehität niveltesi liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehon tietoisuutta, koordinaatiota ja hallintaa. Haasta maailmankuvaasi voiman, liikkuvuuden ja terveyden osalta ja täytä aukkoja liikkuuvuudessa, joihin perinteinen voimaharjoittelu ei kiinnitä huomiota.

Mera information om Kaide och om Spine of Warrior konceptet finns här: https://www.spineofwarrior.com/

Tack alla som deltog i PKMI Krav Maga lägret vid Merilä