Uutiset

Uusimmat viestit

Jim Huvet, 4 dan

Imoittautuminen KravMagaJakobstadin kautta: https://goo.gl/forms/PiUo4ALjAg60JwQn1
Read More

Onneksi olkoon peruskurssin voittajat

Voittajat julkistettu meidän Facebook sivulla: https://www.facebook.com/kravmagajakobstadpietarsaari
Read More

Uusi Krav Maga peruskurssi

Ilmoittautuminen tästä: https://goo.gl/forms/yC8GRMBZd5dq8Ojm1 Infoa Krav Maga peruskursseista: https://www.kravmagajakobstad.fi/fi/peruskurssi/
Read More

Krav Maga esitys ja harjoitus

Krav Maga esitys ja harjoitus (kaikki kiinnostuneet mukaan kokeilemaan Krav Magaa) https://jakobsdagar.fi/event/6085/
Read More

Kaide Bärlundin Spine of Warrior – Movement workshop

Järjestetään 22.9.2018 klo 12:30 Kaide Bärlundin Spine of Warrior – Movement workshop.

Paikka: Parentesen 4, 68600 Pietarsaari (Rådmans skola, jumppasali)

Ilmoittautuminen ja maksut klo 12.

Hinta

  • 20 € FEKM jäsenet (ja peruskurssilaiset)
  • 25 € muut

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/AwjTahPlyJWuPa0l1

MOVEMENT Me kaikki liikumme päivittäin, joko urheilun muodossa tai vastaten jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Kyykimme, taivumme, kierrymme, työnnämme, vedämme, ryömimme, kävelemme, juoksemme, hyppäämme, kiipeämme, heitämme, poimimme, kuljetamme jne. Mutta kuinka kivuttomasti, vapaasti ja hengästymättä?

MOVEMENT-workshopissa saat yleiskatsauksen Movement -kulttuuriin ja kehität liikkuvuuden ja kehonhallinnan tärkeimpiä osa-alueita. Harjoittelun aikana työskentelet aivan uudella tavalla mm. selkärangan, nivelten ja jänteiden sekä lihasten ja oman hengityksen kanssa, muokaten mieltäsi ja kehoasi kokonaisvaltaisesti terveemmäksi, vahvemmaksi ja jäntevämmäksi liikkujaksi. Tulet saamaan notkeutta ja voimaa ja löytämään lihaksia joita et tiennyt sinulla olevan.

Movement-harjoitukset koostuvat mm. kyykystä ja sen eri variaatioista, sillasta, hengitys- ja rentousharjoituksista, sekä dynaamisesta venyttelystä. Harjoitteet auttavat sinua palauttamaan takaisin lapsuutesi liikkuvaisen henkilön, joka seikkailee, leikkii ja on vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ilman sidottuja liikeratoja. Kehität niveltesi liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehon tietoisuutta, koordinaatiota ja hallintaa. Haasta maailmankuvaasi voiman, liikkuvuuden ja terveyden osalta ja täytä aukkoja liikkuuvuudessa, joihin perinteinen voimaharjoittelu ei kiinnitä huomiota.

Lisää infoa Kaidesta ja Spine of Warriorsta löytyy täältä:https://www.spineofwarrior.com/

PKMI Krav Maga leiri 2018 Merilässä