Uutiset

Uusimmat viestit

Krav Maga esitys ja harjoitus

Krav Maga esitys ja harjoitus (kaikki kiinnostuneet mukaan kokeilemaan Krav Magaa) https://jakobsdagar.fi/event/6085/
Read More

Kaide Bärlundin Spine of Warrior – Movement workshop

Järjestetään 22.9.2018 Kaide Bärlundin Spine of Warrior - Movement workshop. Hinta 20 € FEKM jäsenet (ja peruskurssilaiset) 25 € muut Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/AwjTahPlyJWuPa0l1 MOVEMENT Me kaikki liikumme päivittäin, joko urheilun muodossa tai vastaten jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Kyykimme, taivumme, kierrymme, työnnämme, vedämme, ryömimme, kävelemme, juoksemme, hyppäämme, kiipeämme, heitämme, poimimme, kuljetamme
Read More

PKMI Kesäleiri @ Merilä

KM Jakobstad:n kesäleiri Merilässä Kuvia: https://www.facebook.com/pg/Krav.Maga.PKMI/photos/?tab=album&album_id=2012844935423828
Read More

Kaide Bärlundin Spine of Warrior – Movement workshop

Järjestetään 22.9.2018 Kaide Bärlundin Spine of Warrior – Movement workshop.

Hinta

  • 20 € FEKM jäsenet (ja peruskurssilaiset)
  • 25 € muut

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/AwjTahPlyJWuPa0l1

MOVEMENT Me kaikki liikumme päivittäin, joko urheilun muodossa tai vastaten jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Kyykimme, taivumme, kierrymme, työnnämme, vedämme, ryömimme, kävelemme, juoksemme, hyppäämme, kiipeämme, heitämme, poimimme, kuljetamme jne. Mutta kuinka kivuttomasti, vapaasti ja hengästymättä?

MOVEMENT-workshopissa saat yleiskatsauksen Movement -kulttuuriin ja kehität liikkuvuuden ja kehonhallinnan tärkeimpiä osa-alueita. Harjoittelun aikana työskentelet aivan uudella tavalla mm. selkärangan, nivelten ja jänteiden sekä lihasten ja oman hengityksen kanssa, muokaten mieltäsi ja kehoasi kokonaisvaltaisesti terveemmäksi, vahvemmaksi ja jäntevämmäksi liikkujaksi. Tulet saamaan notkeutta ja voimaa ja löytämään lihaksia joita et tiennyt sinulla olevan.

Movement-harjoitukset koostuvat mm. kyykystä ja sen eri variaatioista, sillasta, hengitys- ja rentousharjoituksista, sekä dynaamisesta venyttelystä. Harjoitteet auttavat sinua palauttamaan takaisin lapsuutesi liikkuvaisen henkilön, joka seikkailee, leikkii ja on vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ilman sidottuja liikeratoja. Kehität niveltesi liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehon tietoisuutta, koordinaatiota ja hallintaa. Haasta maailmankuvaasi voiman, liikkuvuuden ja terveyden osalta ja täytä aukkoja liikkuuvuudessa, joihin perinteinen voimaharjoittelu ei kiinnitä huomiota.

Lisää infoa Kaidesta ja Spine of Warriorsta löytyy täältä:https://www.spineofwarrior.com/

PKMI Krav Maga leiri 2018 Merilässä