Spine of Warrior – Movement workshop med Kaide Bärlund

22.9.2018 kl 12:30 ordnar vi en Spine of Warrior – Movement workshop med Kaide Bärlund.

Plats: Parentesen 4, 68600 Jakobstad (Rådmans skola, gymnastiksalen)

Betalning och inskrivning från kl 12

Pris

  • 20 € FEKM medlemmar (och grundkursare)
  • 25 € andra

Registrering: https://goo.gl/forms/AwjTahPlyJWuPa0l1

MOVEMENT Me kaikki liikumme päivittäin, joko urheilun muodossa tai vastaten jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Kyykimme, taivumme, kierrymme, työnnämme, vedämme, ryömimme, kävelemme, juoksemme, hyppäämme, kiipeämme, heitämme, poimimme, kuljetamme jne. Mutta kuinka kivuttomasti, vapaasti ja hengästymättä?

MOVEMENT-workshopissa saat yleiskatsauksen Movement -kulttuuriin ja kehität liikkuvuuden ja kehonhallinnan tärkeimpiä osa-alueita. Harjoittelun aikana työskentelet aivan uudella tavalla mm. selkärangan, nivelten ja jänteiden sekä lihasten ja oman hengityksen kanssa, muokaten mieltäsi ja kehoasi kokonaisvaltaisesti terveemmäksi, vahvemmaksi ja jäntevämmäksi liikkujaksi. Tulet saamaan notkeutta ja voimaa ja löytämään lihaksia joita et tiennyt sinulla olevan.

Movement-harjoitukset koostuvat mm. kyykystä ja sen eri variaatioista, sillasta, hengitys- ja rentousharjoituksista, sekä dynaamisesta venyttelystä. Harjoitteet auttavat sinua palauttamaan takaisin lapsuutesi liikkuvaisen henkilön, joka seikkailee, leikkii ja on vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ilman sidottuja liikeratoja. Kehität niveltesi liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehon tietoisuutta, koordinaatiota ja hallintaa. Haasta maailmankuvaasi voiman, liikkuvuuden ja terveyden osalta ja täytä aukkoja liikkuuvuudessa, joihin perinteinen voimaharjoittelu ei kiinnitä huomiota.

Mera information om Kaide och om Spine of Warrior konceptet finns här: https://www.spineofwarrior.com/